Nově pečeme v pravidelných intervalech! Objednávky přijímáme do 20. dne v měsíci, čerstvé müsli tyčinky následovně pečeme a odesíláme od 22. dne v měsíci!

Skutečná svačinka, aneb na složení nám záleží.

Když nakupujete čtěte složení! Taky jste to už mnohokrát zaslechli? My to zkoušeli. Někdy bylo dokonce nutné vzít si lupu, jak bylo drobně psané. V obchodech jsme tím strávili mnoho času a stejně jsme doma po rozbalení jen koukali, co je to za tyčinku. Složení dlouhé a uvnitř jednolitá slisovaná hmota do tvaru tyčinky. Chuťově sladká, ale co se v ní skrývá není poznat. Už se Vám to také stalo?

 

 

Sebranky nic neskrývají.

 

Tyčinky Vám ukazujeme přesně tak, jak Vám po objednání dorazí domů. Fotíme Vám je takové jaké jsou, možná na první pohled ne úplně dokonalé a ne ve tvaru dokonalého kvádru, ale jsou připravované ručně a my nejsme stroje. A navíc co není dokonalého napohled, to je dokonalé na chuti

 

 

Pečeme v malých šaržích, a proto v každé tyčince najdete pořád stejný poměr surovin. 

 

Poměr vychází ze základního receptu, který je následující: ⅖ různých vloček ⅕ různých semínek ⅕ sušeného ovoce a ⅕ ořechů, k tomu přidáme máslo, med a panelu. Tak je to jednoduché. 

Možná Vás napadá, že alergici u nás mají smůlu. Ne tak docela. Tyčinky pečeme i brusinkové se skořicí a švestkové s mákem, do kterých dáváme bezlepkové vločky a ořechy nahrazujeme  sušeným ovocem a semínky. Do švestkových přidáváme ještě pohanku, která krásně křupe. 

 

 

Všechny tyčinky vychází ze základního receptu, ale každá surovina se chová jinak, proto něčeho trošku ubereme, dalšího přidáme. Někdy upečeme novou příchuť hned na poprvé, ale většinou to tak není. Jsou to pokusy, ochutnávání, testování, hraní si se semínky, ovocem, oříšky a kořením, dokud není tyčinka dokonalá.

 

My Vám nabízíme müsli tyčinku, kde po kousnutí ucítíte jednotlivé suroviny, na jazyku se Vám rozlije mnoho chutí a Vy se můžete ponořit do poznávání a s každým kousnutím, přemýšlet co dalšího se v tyčince skrývá. 

 

Už brzy pro vás budeme péct další várku. Tak neváhejte a objednejte si svou zásobu tyčinek!

 

Zpět do obchodu