Nově pečeme v pravidelných intervalech! Objednávky přijímáme do 20. dne v měsíci, čerstvé müsli tyčinky následovně pečeme a odesíláme od 22. dne v měsíci!

S kým spolupracujeme

V životě je dobré nebýt na všechno sám. I my jsme využili možnost spolupráce, která vedla jak k podnětným radám, tak i k navazování nových přátelství a vazeb.

A s kým že konkrétně? Čtěte dále a dozvíte se to...

 

P-Pink: Pardubický podnikatelský inkubátor

Profesionální tým, který pomáhá lidem přetvářet jejich nápady z pouhých myšlenek na reálné projekty. Potřebujete-li své vize rozvinout ve fungující konstrukci, je na ně spoleh. Vždy se na můžeme obrátit, ať už potřebujeme jen poradit nebo rozvinout své představy díky zajímavým přednáškám.

 

Spolek podnikavých žen

Není nad to si popovídat, poradit si a zasmát se s někým, kdo sdílí podobné cíle i pohled na svět. Ženy to na podnikatelském poli nemají lehké ani ve 21. století, o to více musí držet při sobě - a přesně od toho je tu tento úžasný spolek s úžasnými ženami. 

 

Copywriting: Mgr. Michaela Mužíková

Je důležité vědět, co chceme říct. Stejně důležité je ale vědět JAK. Se slovy se pro nás mrštně ohání nejen copywriterka, ale také redaktorka měsíčníku Jitřenka a editorka pro projekt Paměť Národa, Míša Mužíková. Po ukončeném humanitním studiu se prodírá spletitými cestami k tomu, co jí baví a copywriting je jedna z položek, která na jejím menu nesmí chybět. Pero jí prozatím otevřelo cesty nejen ke známému projektu Post Bellum, ale také k otextování několika webových stránek a v posledku např. i ke kladně přijatému projevu na Poličském náměstí při příležitosti Sametové revoluce v roce 2019.