Nově pečeme v pravidelných intervalech! Objednávky přijímáme do 20. dne v měsíci, čerstvé müsli tyčinky následovně pečeme a odesíláme od 22. dne v měsíci!

Z trouby rovnou do kapsy: pečeme pro vás čerstvé müsli tyčinky

Z trouby rovnou do kapsy: pečeme pro vás čerstvé müsli tyčinky

Umíme si to představit. Trávíte spoustu času po obchodech a hledáte tu pravou tyčinku – zdravou, výživnou a přitom chutnou, aby nad ní neohrnul nos nikdo z rodiny. Ochutnali jste jich bezpočet, možná jste je také zkusili upéct doma, jenže z nich byla (v tom lepším případě) nakonec spíš granola. A proto pro vás pečeme müsli tyčinky Sebranky. Užijte si čas s rodinou a svačinky nechte na nás.

 Svěží a chutné

Naše tyčinky neleží v regálech dlouhé měsíce, jak to často bývá u průmyslově vyráběných produktů. Naopak, chceme vám nabídnout tu nejsvěžejší chuť, vůni a vláčnost. Naše müsli tyčinky jsou čerstvé, ale nemusíte se obávat, že se vám hned zkazí. Když je doma schováte na chladnější místo mimo dosah slunečního záření, vydrží vám až dva měsíce. Ale jen pokud je schováte opravdu důkladně. 😀

 Pečeme na objednávku

Chceme, abyste si každý kousek našich müsli tyčinek opravdu vychutnali. Proto jsme se rozhodli péct je v pravidelných intervalech a posílat vám je čerstvé a voňavé. Každý měsíc sbíráme vaše předobjednávky, které v malé výrobně proměníme v originální müsli tyčinky. Každou dávku pečeme a balíme dle vašich přání do krabiček po 10 kusech, abyste měli čerstvé müsli tyčinky vždy po ruce.

Postaráme se vám o svačinky na celý měsíc

Každý měsíc si můžete předobjednat zásobu čerstvých müsli tyčinek na celý následující měsíc. Nemusíte se už stresovat tím, co budete mít k dispozici na svačinu pro své děti, pro sebe, nebo dokonce pro manžela, který právě vyrazil na služební cestu. A co když přijde nečekaná návštěva na kávu? Žádný problém, máte vždy k dispozici lahodnou müsli tyčinku, kterou můžete nabídnout.

Vychutnejte si čerstvé a voňavé müsli tyčinky

Už brzy pro vás budeme péct další várku. Tak neváhejte a objednejte si svou zásobu tyčinek!

Zpět do obchodu